La companyia GRAPPA TEATRE neix de la mà de Teresa Ros i Gilbert Bosch l’any 1988, i fins el 2020 ha produït catorze espectacles de creació pròpia.

Els temes que ha tractat, tant amb el gest com la paraula, sempre s’han ajustat a la realitat i a la dinàmica social del moment barrejant emoció i destresa en els seus arguments, profunditat i lleugeresa, poesia visual i tendresa però tots amb un denominador comú: l'humor.

Els integrants han intervingut com a col·laboradors, actors i autors a L'Altern, El Tricicle, Els Joglars, Dagoll Dagom, Centre Dramàtic de València, Teatre Nacional de Catalunya, sortint a diverses cadenes de televisió de l'Estat i a altres mitjans de comunicació, participant en diversos festivals de teatre a Veneçuela, Estats Units, Itàlia, Portugal, Bèlgica, França, Mònaco, Cuba, Equador i Espanya.

Teresa Ros Gilbert Bosch

Inicia estudis teatrals a l’ESAD (Escola Superior d'Art Dramàtic de Barcelona / Institut del Teatre de Terrassa). És diplomada en Ioga, Shiatsu en Moviment i tècniques de Kobido. Aplica aquests mètodes com a professora de dinàmiques teatrals i en la creació de teatre gestual i art plàstic.

És cofundadora de la companyia l’Altern, amb més de tres anys de gira per Espanya i Europa amb l’espectacle “Pepitu enamorat”. 

L’any 1988 i, conjuntament amb Gilbert Bosch, crea la companyia Grappa Teatre on treballa com a dramaturga, actriu i ajudant de direcció en catorze espectacles (1988-2020).

Compagina aquesta activitat amb la d’actriu en diversos espots publicitaris per a televisió, programes, sèries i telenovel·les.


 

 

 

 

Fundador, actor, autor i director de la companyia Grappa Teatre, amb la que ha creat catorze espectacles (1988-2020).

Llicenciat en Art Dramàtic i diplomat en Feng-Shui Escènic va ampliar els seus estudis amb Pawel Rouba, Giorgio Strehler, Jacques Lecoq, Lindsay Kemp, Dario Fo, Carlo Boso, Stefano Perocco, Vicente San Juan, Lola Salvador, i Lillian Too.

Va ser membre de “Els Joglars” (1981-1987) i ha col·laborat amb el Tricicle, Dagoll Dagom... Ha intervingut també, com a actor, en cinema i televisió.

Escriu guions per a sèries de televisió i obres de teatre.

Com a pedagog, ha exercit a ciutats de Catalunya, Espanya, Itàlia i França. Ha estat professor especialista de dramatúrgia, expressió física i gestual, i de Commedia dell’arte a l’ESAD de l’Institut del Teatre de Barcelona (1985-2005).

Des del 2012 forma part de l’equip de direcció de Paco Mir en diverses produccions teatrals i de management.

.